Total renovering - Fra hus til drømmebolig

Vi hjælper jer fra start til slut – og giver jer den rådgivning og inspiration I har brug for, fra vi planlægger indretningen, til jeres totalrenoveret bolig står klar.

Få samlet dit byggeri med totalrenovering hos Forma Byg

Hos Forma Byg kan vi varetage totalrenovering af din ejendom fra idé og tegning til det færdige resultat.

Med os som dit byggefirma ved totalrenovering af både boliger og virksomheder, behøver du kun have én enkelt samarbejdspartner.

Vi er i stand til at håndtere hele renoveringsprojektet, blandt andet kan vi hjælpe med de følgende områder:

  • Byggerådgivning
  • Tegninger og beskrivelser
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Koordinering af faggrupper
  • Leverancer af materialer
total-entrise

Kvalitetssikkert håndværk

Hos Forma Byg vægter vi kvalitet højt, og vi gør en indsats for at finde en holdbar løsning, som imødekommer dine ønsker. Når vi renoverer din ejendom, er vi i tæt dialog med dig. Med os som dit byggefirma får du en samarbejdspartner, som er din højre hånd gennem hele byggeprocessen. Vi sætter i fællesskab målene for byggeriet.

Da vi dækker en bred vifte af forskellige faggrupper, kan vi levere en samlet løsning, når du skal have udført en totalrenovering. Dette gør os i stand til at sikre et højt kvalitetsniveau ved alle elementer af byggeriet. Gennem grundig planlægning sikrer vi ydermere, at arbejdet udføres på effektiv vis.

Vi varetager projektet fra det første møde til ejendommen er totalrenoveret. Når vi afslutter arbejdet, udfører vi gerne et grundigt og dybdegående kvalitetscheck. Hos Forma Byg har vi erfaring med en række forskellige projekter inden for totalrenovering, og vi tilbyder gerne den løsning, som du ønsker.

 

Hør mere om dit renoveringsprojekt
Er du interesseret i at drøfte dine ideer om totalrenovering af din ejendom med et byggefirma, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 60 61 61 74 eller skrive til os på mail info@formabyg.dk.

Se eksempler på vores totalrenoveringsprojekter

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu