Hus og tilbygninger

Når du bygger hus eller tilbygning med Forma Byg, vil du opleve, hvordan vores passion og håndværk går hånd i hånd med dine drømme.

Hus og tilbygninger

 

Skal du have realiseret din boligdrøm, er vi som byggefirma parate til at løfte opgaven, så din personlighed og dine ønsker kommer i spil.

Vi sørger for, at materialer og design danner rammen om den helt rigtige stemning i din kommende bolig. Hvad end dine ønsker til det nye hus eller tilbygning måtte være, hjælper vi gerne med at finde en løsning, som imødekommer dem. Vi laver alt fra moderne huse med stringente facader til klassiske huse med gammeldags verandaer, karnapper og tagskæg. Med os som dit byggefirma får du bygget et hjem på baggrund af dine ønsker.

tomrerarbejde-tag-tagrenovation

Tæt og sikker byggeproces

Gennem grundig planlægning sørger vi for at gennemføre en etableret byggeproces, hvor alt forløber gnidningsfrit og roligt. Vi arbejder med respekt for omgivelserne. Planlægning, rådgivning og flere års erfaring sikrer, at vi leverer den løsning, som du ønsker. Vi tager ansvar for hele byggeriet og sørger for, at alt lever op til vores høje krav til godt håndværk.

På det første møde drøfter vi dine ønsker og behov. På baggrund af disse, og med hensyn til de eksisterende bygninger, finder vi frem til den rette byggestil. Vi planlægger derudover vigtige punkter såsom antallet af kvadratmeter, specielle ønsker til rum og samspillet med byggegrundens øvrige muligheder. I fællesskab lægger vi en detaljeret plan for projektet. Gennem hele byggeprocessen, indtil bygningen står færdig, sørger vi for, at du er involveret i byggeriet.

 

Byggeproces:

  1. Bygge- og inspirationsmøde
  2. Tilbud og byggekontrakt
  3. Eventuel ansøgning om byggetilladelse
  4. Endelige materialevalg
  5. Opstartsmøde inden byggeriet
  6. Byggeperiode
  7. Aflevering af det færdige hus

 

Går du med tanker om nyt hus eller en tilbygning til din eksisterende bolig, er du velkommen til at kontakte os for en snak om projektet. Du kan ringe til os på telefon 60 61 61 74 eller skrive til os på mail info@formabyg.dk.

 

Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu