Byggestyring

Forma Byggeri kan håndtere alle faser i byggeriet herunder byggemøder, myndighedsbehandling og kontakt til håndværkere

Kompetent byggestyring

Hos Forma Byg tilbyder vi bygherrerådgivning og byggestyring. Når du vælger os som dit byggefirma, får du en samlet løsning og én kontaktperson.

Med adskillige års erfaring inden for renoverings- og byggeprojekter i flere forskellige omfang, kan vi stå for at koordinere enhver type byggeri. Vi udfører alle dele af projektet fra de første tegninger laves til resultatet afslutningsvis kvalitetstjekkes.

Når vi står for styring af dit byggeri, varetager vi blandt andet følgende:

  • Tegning og beskrivelse af byggeriet
  • Ansøgning til kommunen om byggetilladelse
  • Intern koordinering af forskellige faggrupper
  • Bestilling af byggematerialer
total-entrise

Samarbejdspartner ved byggeri

Når du vælger os til at stå for byggestyring, kan vi sørge for, at hele byggeriet udføres på bedste vis. Vi lægger vægt på at arbejde effektivt og levere den ønskede løsning til tiden. Da vi står for at koordinere og styre byggeriet, behøver du ikke have kontakt til andre håndværkere end os. Det sikrer et tæt samarbejde, hvor du er involveret i hele byggeprocessen.

Vi leverer et kvalitetssikkert håndværk og ved at lægge en grundig plan for projektet, kan vi sikrer, at du får et resultat, som lever op til dine ønsker. Forma Byg er dit byggefirma med speciale i byggestyring. Hvad end du skal have bygget nyt badeværelse, renoveret facade eller totalrenoveret din ejendom, er vi parate til at løse hele opgaven.

Kontakt os i dag for en snak om projektet

Når du kontakter os aftaler vi et møde, hvor vi kan tage en snak om projektet, hvorefter vi kommer med et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning. Vi rådgiver og vejleder om alle faser af arbejdsprocessen, og vi kommer ligeledes gerne med ideer til gode løsninger.

Er du interesseret i at snakke med os om dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 60 61 61 74 eller mail info@formabyg.dk.

total-entrise
Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu