Nyt badeværelse?

Vi hjælper dig fra start til slut, når du skal have lavet nyt badeværelse – og giver den rådgivning og inspiration, som du har brug for.

Få opfyldt din drøm om et nyt badeværelse

Når vi bygger dit nye badeværelse, er vi med gennem hele processen fra den første planlægning, til dit nye badeværelse står klar.

Skal du have bygget et nyt badeværelse eller renoveret et allerede eksisterende, er det nødvendigt at have et professionelt byggefirma med indover projektet. Vi sikrer den rette rådgivning og korrekt installation. Badeværelsesprojekter er ofte omfattende, da det er en større ombygning.

Der er derfor en række forskellige valg, som skal træffes. Hos Forma Byg varetager vi hele projektet, og vi kan eksempelvis tilbyde følgende ydelser:

  • Flisearbejde
  • Montering af badeværelseselementer
  • Valg af materialer stil og udtryk
  • Installation af lys og armaturer
formabyg-indretning-bad

En samlet løsning

Med Forma Byg som dit byggefirma sørger vi for at involvere de øvrige håndværkere såsom VVS’er, elektriker, maler, murer og ventilationsfolk. Således sikrer vi, at du får et færdig resultat, som er udført på bedste vis. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige faggrupper. Vi kan løfte hele opgaven, når du skal have renoveret eller bygget badeværelse.

Ved enhver opgave, som vi varetager, er det vores førsteprioritet at levere en løsning, som imødekommer dine ønsker. Vi vægter derfor en grundig planlægning af projektet, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning. Når du vælger os som dit byggefirma, er du garanteret et badeværelse efter dine ønsker.

 

Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud

Har du gjort dig overvejelser om et nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for en snak om opgaven. Vi rådgiver indenfor adskillige forskellige håndværksmæssige områder, og du kan med os som din samarbejdspartner forvente professionelle løsninger.

Enten kan du kontakte os på telefon 60 61 61 74 eller på mail info@formabyg.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.

Fortæl os om dit projekt og få et gratis tilbud
Få dit gratis tilbud nu
IMG_4322

Badeværelse Formabyg 3

Vitae laoreet sollicitudin

IMG_3907

Badeværelse Formabyg 2

Vitae laoreet sollicitudin

IMG_3919

Badeværelse Formabyg 1

Vitae laoreet sollicitudin